Het samen-leven wordt gezien vanuit 3 perspectieven: Ik vanuit kunstinstallatie OOG, De Ander met voorstelling LOS over de angst voor verlies, en ONS met een programma naar Onderzoek Naar Samenleven (O.N.S.)

Ogen van 50 mensen gefotografeerd

3 mei

Begin mei lieten vijftig mensen hun ogen fotograferen voor de theatrale kunstinstallatie OOG. Onder deze mensen waren twee journalisten die geïnspireerd raakten. Als ‘oogmodel’ hebben ze hun ervaringen online gepubliceerd. 

 

Martijn de Bie:

“Een metershoog oog, waar je in kunt zitten. Vijftig Bosschenaren hebben vrijdag hiervoor hun oog bij Canon laten fotograferen, voor het project OOG van Stichting Nieuwe Helden. Een selectie van de ogen wordt metershoog uitvergroot en in Den Bosch opgehangen. Er kan letterlijk door de ogen worden gekeken. Ik liet ook mijn oog vrijdag fotograferen.”

>> lees hier de complete blog van Martijn 

 

Caroline Lichtenberg: Where to buy Viagra

“Een kunstproject met als doel de stad ‘letterlijk een identiteit te geven’, aldus Pascal Leboucq, één van de twee kunstenaars die het project hebben bedacht en uitvoeren. De kunstenaars zochten naar Bosschenaren die wilden meedoen aan de fotoshoot en ik besluit mee te doen.” order Paxil online Diflucan cheap

>> lees hier het complete nieuwsbericht van Caroline op Dichtbij.nl

 

foto: Caroline Lichtenberg via Dichtbij.nl