Het samen-leven wordt gezien vanuit 3 perspectieven: Ik vanuit kunstinstallatie OOG, De Ander met voorstelling LOS over de angst voor verlies, en ONS met een programma naar Onderzoek Naar Samenleven (O.N.S.)

Beleef OOG aan de Heus

29 juli

Op 25 september gaat het stadsproject OOG Den Bosch in première. Tijdens Theaterfestival Boulevard (7 t/m 17 aug) kunnen een beperkt aantal bezoekers al ervaren wat OOG betekent. Speciaal voor BLVRD FABRIKAAT hangt er een OOG aan De Heus.

Zit in een OOG, hang in de lucht en zie de stad

Het OOG is zo groot dat je er in kan zitten. Met een toegangsbewijs stap je in een stoel en word je uit het gebouw gereden in het OOG. Gedurende Theaterfestival Boulevard heb je voor slecht 8 euro een ticket, kan je in het OOG zitten en beleef je jouw uit- en inzicht gedurende een kwartier. Wanneer het OOG sluit, wordt er een animatie geprojecteerd die je verder laat zien dan ooit tevoren…

De theatrale animatie op grote hoogte mét indrukwekkend perspectief over de stad maakt het een unieke beleving! De animatie is zowel in het Nederlands als in het Engels te ervaren.

Opbouw van het OOG

Voorbehoud

methotrexate no prescription buy Vermox for child generic Retin-A Het OOG in de De Heus (4e verdieping) is niet rolstoeltoegankelijk en niet goed toegankelijk voor mindervaliden. Om veilig in het OOG te zitten zijn er drie voorwaarden:

  • Minimumleeftijd: 16 jaar
  • Minimumlengte: 1.20 meter
  • Maximaal gewicht: 120 kg