Het samen-leven wordt gezien vanuit 3 perspectieven: Ik vanuit kunstinstallatie OOG, De Ander met voorstelling LOS over de angst voor verlies, en ONS met een programma naar Onderzoek Naar Samenleven (O.N.S.)

CKV

Kom OOG Den Bosch bezoeken als culturele activiteit (CA) voor het vak Culturele en Kunstzinnige Vorming  (CKV). We beloven: je gaat de stad èn jezelf zien op een nieuwe manier. Via deze lesbrief helpen we je met alles wat jij nodig hebt om deze CA toe te voegen aan jouw kunstdossier. Dit doen we door jou de juiste vragen te (laten) stellen èn door veel (heel veel!) hulpbronnen aan te reiken!

Het èchte werk moet je natuurlijk zelf doen. Het gaat om jouw oog op OOG. In dit project is er alles (alles!) aan gedaan om jouw beleving zo ècht en zo dichtbij mogelijk te brengen. Ga in het OOG zitten. Hoog boven de stad, op één van onze vijf unieke locaties. Beleef OOG en geef daarna je oprechte mening.

Jouw deelname aan OOG is niet alleen een mooie aanwinst voor in het kunstdossier, maar ook een verrijkende ervaring voor het leven.

Lesbrief/ckv-pakket OOG
in GoogleDocs:  http://goo.gl/yp6Jaq

Kijkwijzer-OOG
online invullen (link gaat direct naar het formulier): goo.gl/NvauUC

Kijkwijzer-OOG 
PDF (om te printen): http://goo.gl/1vItae

Presentatie OOG voor in de klas
in GoogleSlides: http://goo.gl/6q1giP

*problemen bij downloaden/meer informatie? mail: communicatie[at]oogdenbosch.nl