Het samen-leven wordt gezien vanuit 3 perspectieven: Ik vanuit kunstinstallatie OOG, De Ander met voorstelling LOS over de angst voor verlies, en ONS met een programma naar Onderzoek Naar Samenleven (O.N.S.)

Doe mee met pilot

1 mei

Een eerste proeve in opmaat naar een latere uitwerking tijdens het stadsproject  cheap Viagra online OOG Den Bosch cheap Baclofen 10 mg .

Kom op zaterdag 10 mei naar fietspad Hengmeng in de Maaspoort in ’s-Hertogenbosch en ontdek wat de Staat van de straat purchase Lasix  is. Waarom heeft die mevrouw verderop in de straat altijd de gordijnen dicht? Wat denkt de man die iedere dag hetzelfde rondje loopt als hij zijn hond uitlaat? In een stad wonen heel veel mensen naast of boven elkaar, maar wat weten ze eigenlijk van elkaar? Misschien durft men het niet toe te geven, maar stiekem is iedereen benieuwd naar hoe de mensen om hen heen wonen, wat ze bezighoudt en wat hun gewoontes zijn.

Leerlingen van het Koning Willem I College uit ’s-Hertogenbosch interviewen buurtbewoners uit de wijk Maaspoort over hoe ze de wijk vinden, waarom ze er wonen en er wordt gevraagd hoe goed ze de buren kennen, wie er wel contact wil met zijn buurtgenoten en wie liever met rust gelaten wil worden. Toneelschrijver Marcel Osterop zet deze interviews om in een aantal straattheaterscènes, die op zaterdag 10 mei door buurtbewoners, leerlingen en amateurspelers op allerlei bijzondere plekken op en langs fietspad Hengmeng gespeeld worden.