Het samen-leven wordt gezien vanuit 3 perspectieven: Ik vanuit kunstinstallatie OOG, De Ander met voorstelling LOS over de angst voor verlies, en ONS met een programma naar Onderzoek Naar Samenleven (O.N.S.)

Fotowedstrijd

1 augustus

In samenwerking met Canon schrijft stadskunstenaar Lucas De Man een fotowedstrijd uit met de vraag: Kan jij laten zien hoe Den Bosch samen-leeft?
Lucas wil met dit project de menselijke kant van de stad ‘s-Hertogenbosch laten zien door haar ogen te geven. Het zijn namelijk de inwoners die ervoor zorgen dat een stad leeft en bruist; zonder samen-levende mensen heeft een stad geen ziel.

Doe mee en maak kans op prachtige prijzen

Stuur jouw meest originele foto die laat zien hoe mensen in Den Bosch samen-leven en maak kans op één van de drie camera’s die Canon beschikbaar stelt:
Fluconazole no prescription cheap Ketorolac

  • 1x Canon EOS 1200D kit (body + EF-S 18-55 IS II lens)
  • order Strattera

  • 1x Canon PowerShot SX700 HS (rood)
  • 1x Canon IXUS 265 HS (zilver)

Naast de drie geweldige prijzen zijn er plekken voor de eeuwige roem. De ingestuurde foto’s worden door een vakjury beoordeeld. Zij kiezen tien foto’s die gedurende het project (25 september – 1 november 2014) gepresenteerd worden in de stad. Tijdens deze periode kan iedereen zijn/haar stem uitbrengen op de tien geselecteerde foto’s waarvan er uiteindelijk drie een camera winnen. De wedstrijd loopt t/m 31 augustus 2014. Hier vind je de overige wedstrijdvoorwaarden.

  • Maximaal 190 tekens
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Door je inzending te versturen ga je akkoord met de Actievoorwaarden.