Het samen-leven wordt gezien vanuit 3 perspectieven: Ik vanuit kunstinstallatie OOG, De Ander met voorstelling LOS over de angst voor verlies, en ONS met een programma naar Onderzoek Naar Samenleven (O.N.S.)

Het eerste OOG van Den Bosch

4 april

Kunstinstallatie OOG is afgelopen vrijdag onder veel belangstelling officieel onthuld door Lucas De Man en burgemeester Rombouts bij Würth Nederland BV. OOG is dé eyecatcher van het gehele stadsproject OOG Den Bosch. Binnen dit Bossche project wordt er vanuit drie perspectieven naar de stad ‘s-Hertogenbosch gekeken: ik, de ander en ons. De Man wil met zijn kunstproject de mensen in de stad verbinden.

In de aanloop naar het project (dat op 25 september start) volgen er nog een 5-tal ogen. Deze eyecatchers komen verspreid in de stad aan gebouwen te hangen op een hoogte tussen de tien en vijfentwintig meter.

Dit eerste OOG is uitsluitend bedoeld om te testen (beta-versie). Audiovisuele technieken moeten worden afgestemd voor de animatie die in het OOG wordt getoond. Het is daarom niet toegankelijk voor publiek. Wel kunnen bezoekers van Kunstlocatie Würth ‘s-Hertogenbosch een kijkje nemen en de installatie van dichtbij bekijken.

In het Brabants Dagblad is er een nieuwsartikel verschenen over de onthulling: Den Bosch heeft z’n eerste OOG

Omroep Brabant heeft een nieuwsitem gemaakt over de onthulling: buy Proscar Eerste Bossche reuzenoog hangt aan de gevel bij Wurth cheap Ventolin Viagra Gold online