Het samen-leven wordt gezien vanuit 3 perspectieven: Ik vanuit kunstinstallatie OOG, De Ander met voorstelling LOS over de angst voor verlies, en ONS met een programma naar Onderzoek Naar Samenleven (O.N.S.)
SAP Nederland

SAP Nederland

—- UITVERKOCHT —-

Aan het gebouw van SAP Nederland zit je in het OOG op 9 meter hoogte, direct aan de A2. 

Je zit in een luxe stoel met een veiligheidsgordel vast en wordt in de kunstinstallatie gereden door onze host. Je kijkt door het OOG naar de stad en zodra het zich sluit, neemt het je mee in het prachtige audiovisuele kijkspel. De voorstelling duurt 20 minuten en  per keer kan er 1 bezoeker plaatsnemen.

Prijs en openingstijden

Een ticket kost € 10,- en is online te bestellen via de ticketpagina.  De beschikbare plaatsen ziet u in de agenda die op de ticketpagina staat. U kunt kiezen uit de vijf locaties en kan daarbij de datum en het tijdstip bepalen. Het OOG aan SAP Nederland is open op de volgende dagen en tijdstippen:

  • donderdag 25 september: 9.00 – 16.30 uur
  • 26 september t/m 30 oktober (maandag t/m vrijdag):  11.00 – 18.20 uur
  • zaterdag 27 september: 10.20 – 18.00 uur
  • zaterdag 11 oktober: 10.20 – 18.00 uur
  • zaterdag 1 november: 11.00 – 15.10 uur

Om in het OOG plaats te mogen nemen zijn er drie voorwaarden: minimumleeftijd: 16 jaar; minimumlengte: 1.20 meter; maximaal gewicht: 120 kg

SAP neemt om meerdere redenen deel aan dit bijzondere project. In de eerste plaats is het een bijzondere manier om de verbondenheid van SAP Nederland met de stad te onderstrepen en een groot aantal mensen op unieke wijze kennis te laten maken met de organisatie.

Daarnaast sluit de thematiek van het project – het grote geheel zien én je eigen rol daarin onder de loep nemen – perfect aan bij de producten en diensten van SAP. SAP helpt organisaties immers om beter te presteren én afzonderlijke medewerkers beter te laten functioneren door op nieuwe manieren met elkaar te interacteren en op andere manieren naar informatie te kijken. De combinatie tussen mens en machine – tussen oog en interface – is daarin onmisbaar.

Bovendien gaan kunst en technologie van oudsher hand in hand, net als kunst en het bedrijfsleven. SAP beschouwt de ondersteuning van dit artistieke stadsproject dan ook als een invulling van haar maatschappelijke taak.

 

Praktische gegevens

Amerikastraat 10, 5232 BE ‘s-Hertogenbosch
parkeren: parkeerdek SAP (gratis)
ov: stadslijn 66 (halte Europalaan)