Het samen-leven wordt gezien vanuit 3 perspectieven: Ik vanuit kunstinstallatie OOG, De Ander met voorstelling LOS over de angst voor verlies, en ONS met een programma naar Onderzoek Naar Samenleven (O.N.S.)
Theater aan de Parade

Theater aan de Parade

—- UITVERKOCHT —-

Aan de Theater aan de Parade zit je in het OOG op 8 meter hoogte. Wegens succes is dit OOG nóg een extra dag open op 2 november 🙂

Je zit in een luxe stoel met een veiligheidsgordel vast en wordt in de kunstinstallatie gereden door onze host. Je kijkt door het OOG naar de stad en zodra het zich sluit, neemt het je mee in het prachtige audiovisuele kijkspel. De voorstelling duurt 20 minuten en  per keer kan er 1 bezoeker plaatsnemen.

Prijs en openingstijden

Een ticket kost € 10,- en is online te bestellen via de ticketpagina.  De beschikbare plaatsen ziet u in de agenda die op de ticketpagina staat. U kunt kiezen uit de vijf locaties en kan daarbij de datum en het tijdstip bepalen. Het OOG aan het theater is open op de volgende dagen en tijdstippen:

  • donderdag 25 september: 11.00 – 16.30 uur
  • 26 september t/m 2 november
    – maandag t/m vrijdag: 11.00 – 22.00 uur
    – zaterdag en zondag  13.00 – 22.40 uur

Om in het OOG plaats te mogen nemen zijn er drie voorwaarden: minimumleeftijd: 16 jaar; minimumlengte: 1.20 meter; maximaal gewicht: 120 kg

De Theater aan de Parade over kunstinstallatie OOG

Harry Vermeulen, directeur Theater aan de Parade:

“Een levensgroot OOG als kunstobject én op een culturele locatie; over een bijzondere beleving gesproken! Een uniek project wat wij graag mede mogelijk maken. Theater aan de Parade is de binnenstadlocatie waar een OOG veertig dagen te zien zal zijn, tot en met de slotmanifestatie van het gehele stadsproject in het theater op 1 november.” 

 

Over Theater aan de Parade

In de binnenstad  is de schouwburg van de stad ’s-Hertogenbosch. Theater aan de Parade programmeert het grote landelijke en internationale theateraanbod, waarmee jaarlijks een breed en onderscheidend theaterprogramma wordt gepresenteerd. Als huiskamer van de stad participeert het theater ook (in) vele festivals, amateurproducties, carnavalsactiviteiten en bijzondere projecten. Daarnaast programmeert het theater bioscoopfilms in onder andere Cinema Club.

 

Praktische gegevens

Parade 23, 5211 KL ‘s-Hertogenbosch
parkeren: parkeergarages binnenstad
ov: vanaf station ‘s-Hertogenbosch Centraal ± 10 min lopen, stadslijn 61 (halte Parade)