Het samen-leven wordt gezien vanuit 3 perspectieven: Ik vanuit kunstinstallatie OOG, De Ander met voorstelling LOS over de angst voor verlies, en ONS met een programma naar Onderzoek Naar Samenleven (O.N.S.)

OOG voor anderen

30 september

Naast dat we tickets verkopen voor particulieren, bieden we organisaties en bedrijven de mogelijkheid om meerdere tickets in een keer af te nemen.

Waarom doen we dit?

Heel simpel. De reacties die we tot nu toe hebben gekregen zijn werkelijk hartverwarmend en dat gevoel willen we doorgeven.

reactie-1 reactie-2

 

 

 

Voor uw medewerkers en relaties

Een bezoek aan het OOG is uitermate geschikt om cadeau te doen aan uw medewerkers, trouwe klanten en uw relaties. Het is een gebaar waarmee u uw waardering voor de samenwerking kunt tonen en het stelt u in staat om iets te laten zien van de stad waarin u gevestigd bent. Het geeft uw betrokkenheid bij zowel de relaties als de stad weer.

Kaartverkoop

  • Voer a.u.b. een waarde in tussen 10 en 500.

De tickets ontvangt u in de vorm van vouchers.  Met deze vouchers kan de ontvanger zelf een keuze maken voor locatie van het OOG, dag en tijdstip.

OOG verbindt

OOG is made in Brabant en kon tot stand komen door het leggen van verbindingen, het delen van kennis en netwerk van meer dan 35 Brabantse partners. Doe met uw bedrijf ook mee met het stadsproject, want OOG gaat over de relatie van de mens met zijn stad.
In dit stadsproject zoeken wij samen met onze partners op vele manieren de verbinding en verdieping in het samen-leven. U kunt helpen deze bezoeken mogelijk te maken door een deel van de tickets die u voor OOG afneemt via ons uit te laten delen aan de groep mensen die om verschillende redenen niet zelf in de gelegenheid zijn om een ticket te kopen. De verspreiding maken wij onder andere mogelijk in samenwerking met Juvans en Divers.

reactie-3

 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Juist bij dit project – dat zo direct verbonden is aan de stad en haar inwoners – willen we een beroep doen op uw maatschappelijke verantwoordelijkheid richting de minderbedeelde inwoners van de stad. Als dank daarvoor maken we op onze website en in een persbericht zichtbaar dat uw bedrijf zich op deze manier inzet voor de stad. Daarnaast heeft u natuurlijk de mogelijkheid om uw betrokkenheid bij dit project in uw eigen communicatiemiddelen te noemen.