Het samen-leven wordt gezien vanuit 3 perspectieven: Ik vanuit kunstinstallatie OOG, De Ander met voorstelling LOS over de angst voor verlies, en ONS met een programma naar Onderzoek Naar Samenleven (O.N.S.)

Pers

We vertellen graag over onze visie, kunstwerken en de totstandkoming van het gehele stadsproject en met name over de eyecatchers: 5x multimediale kunstinstallatie OOG. Deze  zijn in de periode van 25 september t/m 1 november 2014 open.

Het beeldmateriaal stellen we beschikbaar en willen graag weten wie het gebruikt. Vul daarom uw gegevens in onderstaand formulier in en u krijgt toegang tot de persbeelden.

cheap Nolvadex

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voor meer informatie, interviewaanvragen of andere perszaken, neem contact op met Claire van Nunen via communicatie[at]oogdenbosch.nl of 06- 13 959 056.

Recensies

Persberichten

25 augustus 2014
Vandaag is de kaartverkoop voor kunstinstallatie OOG officieel van start gegaan. OOG – ontworpen door Pascal Leboucq – is een levensechte iris van ruim vier meter doorsnede waarin de toeschouwer kan plaatsnemen. Zittend in de stoel wordt de bezoeker uit het gebouw, in het OOG gereden dat hangt aan een gebouw in de stad. Wanneer het OOG zich sluit, neemt het de toeschouwer mee in het prachtige audiovisuele kijkspel. Een unieke ervaring en een onvergetelijke voorstelling!
>> Persbericht – Ticketverkoop OOG van Lucas De Man is gestart