Het samen-leven wordt gezien vanuit 3 perspectieven: Ik vanuit kunstinstallatie OOG, De Ander met voorstelling LOS over de angst voor verlies, en ONS met een programma naar Onderzoek Naar Samenleven (O.N.S.)

Slotmanifestatie 1 november

17 oktober

Op de eerste zaterdagavond van november sluit Lucas De Man het stadsproject feestelijk af in samenwerking met het Erasmus Festival Brabant en Theater aan de ParadeDe reden hiervoor is dat het jaarthema van het festival –Theater, publiek en samenleving – een mooie inhoudelijke verbinding heeft met onze Vlaamse stadskunstenaar en de laureaat van de Erasmusprijs 2014; de eveneens uit Vlaanderen afkomstige festivaldirecteur en curator Frie Leijsen. 

Het wordt geen avondje complimenteus terugkijken op het stadsproject OOG Den Bosch. Nee, samen met u kijken we vooruit!

Ook u bent uitgenodigd

U bent zeer welkom op zaterdag 1 november om 19:30 uur waar we u graag ontvangen in Theater aan de Parade voor een programma vol prikkelende sprekers en performances. De voorstelling vangt om stipt 20.00 uur aan.

foto: Martin OudshoornEen greep uit het programma: cabaretier Hans Sibbel, Lebbis, spreekt een State of the State uit, journalist Teddy Tops en filmmaker Ruut van der Beele presenteren de korte film over hun zoektocht naar de kunst van het samenleven, het magazine O.N.S. wordt gepresenteerd en Brigite van Haaften spreekt vanuit haar rol als gedeputeerde voor cultuur van de provincie Noord-Brabant. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Eva van Pelt en de avond is natuurlijk niet compleet zonder de inbreng van Lucas De Man zelf. Dus laat u verrassen door zijn speciale nog geheime performance, waarna het tijd is voor de borrel!

Het enige wat u hoeft te doen is u tijdig aanmelden, het is gratis en er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. U kunt u aanmelden via info[at]erasmusfestival.nl o.v.v. uw naam en het aantal personen.