Het samen-leven wordt gezien vanuit 3 perspectieven: Ik vanuit kunstinstallatie OOG, De Ander met voorstelling LOS over de angst voor verlies, en ONS met een programma naar Onderzoek Naar Samenleven (O.N.S.)

Kom erbij Festival

18 september

Als in Den Bosch het Nationale Eenzaamheid Congres 2014 wordt gehouden, dan móet er in dezelfde stad natuurlijk ook een lokale editie van het ‘Kom Erbij Festival’ komen. Op zes locaties in ’s-Hertogenbosch-Oost en Hintham staat er op 27 september een hoop te gebeuren. 

Kom erbij Festivals

In verschillende steden worden tussen 25 september en 4 oktober ‘Kom Erbij Festivals’ gehouden. Het centrale thema daarbij is steeds ont-moeten. Want hoewel de feestelijkheden voortkomen uit de week tegen eenzaamheid, trekken de initiatiefnemers van het ‘Burger-wijkteam Oosterplas Doet!’ het graag breder. Iedereen is welkom.

Langste eettafel

Wij nodigen u graag uit voor de ‘Langste eettafels’ op de volgende zes locaties:

  1. Voetbalvelden van het voormalige OVH aan de Jan Sluytersstraat
   start: 12.00 uur
   Stadskunstenaar Lucas de Man houdt hier om 12.00 uur zijn tafelrede.
  2. Wijkcentrum De Biechten en Hof van Hintham
   start: 12.00 uur
  3. Hockeyclub Den Bosch
   start: 12.00 uur
  4. Kinder- en zorgboerderij De Oosterhoeve
   start: 12.00 uur
 • Park Eemwijk
  start: 12.00 uur
 • De Graafse Akker en Trefpunt Oost
  start: 18.00 uur

 

Op iedere locatie is er een hele lange tafel waaraan iedereen gratis kan aanschuiven (vol is vol) en genieten van het eten. En natuurlijk van gezellige gesprekken. Per locatie zijn er nog verschillende optredens, activiteiten en workshops. Aan het programma wordt nog gewerkt. Meer informatie, kijk op Kom Erbij Festival.