Het samen-leven wordt gezien vanuit 3 perspectieven: Ik vanuit kunstinstallatie OOG, De Ander met voorstelling LOS over de angst voor verlies, en ONS met een programma naar Onderzoek Naar Samenleven (O.N.S.)

Lucas De Man

1 februari

Lucas De Man is initiator van het stadsproject OOG Den Bosch. Vanuit zijn rol als artistiek leider van Stichting Nieuwe Helden, theatermaker bij Het Zuidelijk Toneel en stadskunstenaar van ‘s-Hertogenbosch maakt hij kunstprojecten en urban actions order metoclopramide online  voor de publieke ruimte.

Stadskunstenaar ‘s-Hertogenbosch

cheap Lasix
Begin 2013 is de Vlaamse theatermaker Lucas De Man op initiatief van Het Zuidelijk Toneel, de gemeente ’s-Hertogenbosch en de Verkadefabriek aangesteld als de stadskunstenaar van ’s-Hertogenbosch. Als talentvolle theatermaker verbindt hij zich aan de stad en maakt in samenwerking met instellingen en organisaties culturele projecten. Hij werkt onder andere vanuit de Verkadefabriek.

In een periode van vier jaar gaat hij twee grote stadsprojecten ontwikkelen die niet alleen in de stad plaatsvinden, maar ook ingebed in, met en door de stad tot stand komen. In 2014 gaat Lucas met ‘stadsproject OOG Den Bosch’ de Bossche samenleving van nu onderzoeken. Dit is een opmaat voor zijn tweede stadsproject ‘Stad van de Toekomst’ dat in 2016 gaat spelen. In beide projecten zet hij in de publieke ruimte de verbinding en ontmoeting met jezelf, de ander en de stad centraal.

 
cheap Retin-A

Lees meer

Interview met Lucas De Man over de creative professional en samenwerking met bedrijven >> Bruist juli 2014