Het samen-leven wordt gezien vanuit 3 perspectieven: Ik vanuit kunstinstallatie OOG, De Ander met voorstelling LOS over de angst voor verlies, en ONS met een programma naar Onderzoek Naar Samenleven (O.N.S.)

Magazine O.N.S.

1 november

De stad draait 24 uur per dag door. De stad bestaat uit mensen. Ben jij een Bosschenaar? Dan had jij ook in dit Magazine kunnen staan!

Het Magazine over O.N.S.: een Onderzoek Naar Samenleven. Dit onderzoek is een onderdeel van het stadsproject OOG Den Bosch. Voor dit magazine zijn 24 Bosschenaren geïnterviewd, elk uur van de dag een ander iemand. We vroegen: Wie ben je? Wat zie je als je om je heen kijkt in deze stad?

Op 1 november 2014 is dit magazine verspreid als zaterdagbijlage bij het Brabants Dagblad in de regio ‘s-Hertogenbosch. Hieronder is het magazine online te lezen (plugin Issuu moet even laden…) Als het te lang duurt, klik dan hier.

buy cheap Tadalafil
Samen met het Makershuis en ondersteund door het ErasmusFestival Brabant en de gemeente ‘s-Hertogenbosch is het Magazine O.N.S., tussen twijfel en daadkracht tot stand gekomen.

Colofon
concept: Het Makershuis (Academie voor Beeldvorming) en stadskunstenaar Lucas De Man
(eind)redactie: Klaas Burger, Lucas De Man, Kirsti Pol
tekst: Klaas Burger, Linda Groothuijse
fotografie: Mike Harris
grafisch ontwerp: Nearest Neighbour
drukwerk: Wegener Media
oplage: 80.000