Het samen-leven wordt gezien vanuit 3 perspectieven: Ik vanuit kunstinstallatie OOG, De Ander met voorstelling LOS over de angst voor verlies, en ONS met een programma naar Onderzoek Naar Samenleven (O.N.S.)

O.N.S.

Maxime_Sep 30 klein  ons

[one_third last=”no”]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[/one_third]

Brand Viagra 100MG

Perspectief: ONS

Vanuit het perspectief ONS, dat een afkorting is voor ‘Onderzoek Naar Samenleven’, kijken we op het niveau van organisaties en samenwerkingen naar de stad. Nog nooit werd de samenleving zo vormgegeven door de mensen zelf als nu. De overheid en de tijdsgeest vragen aan de burger en professional om meer zelfredzaamheid en verantwoordelijkheid. In ONS geven we gehoor aan de samen-leving zelf. Wie doet er wat in deze opkomende participatiemaatschappij? Wij willen de kracht, de visie, de complexheid en de eenzaamheid van deze nieuwe tijd laten zien en ervaren.

Onderzoek Naar Samenleving

Voor het onderzoek naar samen-leven gebruiken we videoportretten om te achterhalen hoe en in welke mate mensen bezig zijn op dit moment de (participatie-)samenleving vorm te geven. We willen hierbij zowel de positieve kanten (saamhorigheid, daadkracht, burgerzin, verantwoordelijkheid, etc.) als de negatieve kanten (druk, uitsluiting, wet van de sterkste, bureaucratie, etc.) blootleggen.