Het samen-leven wordt gezien vanuit 3 perspectieven: Ik vanuit kunstinstallatie OOG, De Ander met voorstelling LOS over de angst voor verlies, en ONS met een programma naar Onderzoek Naar Samenleven (O.N.S.)

5 OOG modellen bekend

9 juli

De OGEN zijn gemodelleerd naar de ogen van Bosschenaren. Eind mei lieten zij voor dit doeleinde hun ogen fotograferen bij Canon. De mooiste ogen van Den Bosch hangen vanaf 25 september op de vijf locaties in Den Bosch.

get Naltrexone Drie personen die bij de selectie van de ‘mooiste ogen’ horen hebben hieronder een reactie gegeven op het feit dat ze meedoen: 

Tessy Wijers:

“De oproep het verzoek om je ogen te laten fotograferen voor een kunstproject in Den Bosch kwam voorbij op Facebook. Na een lichte twijfel dacht ik, waarom niet! Hoe leuk zou het zijn als ik daar een bijdrage aan kon geven, dus meldde ik me aan.
Op de dag van de fotosessie werd een uitleg gegeven hoe de installatie er verder uit zou zien. Zonder veel verwachtingen heb ik mijn ogen laten fotograferen. Met het idee leuk als mijn ogen kozen worden, ging ik weer verder met de dagelijkse dingen. Ineens werd ik gebeld dat mijn oog wordt gebruikt. Erg leuk!”

 

Nikki Leeyen:

“Via de Verkadefabriek zag mijn zusje de oproep van OOG Den Bosch en stuurde het meteen naar mij door. Regelmatig hoor ik dat ik een bijzondere combinatie van kleuren in mijn ogen heb en ik was erg nieuwsgierig naar het project. Ik ben net afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam en ben veel met fotografie en kunst bezig. Het leek me interessant om te zien hoe ze bij Canon in Den Bosch te werk gaan. Aangezien ze nog op zoek waren naar groene ogen, heb ik het formulier meteen ingevuld.
Ik vind het super leuk dat mijn oog gekozen is voor dit bijzondere project en ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat!”

 

Proscar buy Miguel de Waard:  Premarin 0.625mg

“Er is me wel eens verteld, recentelijk nog door een lesbische klasgenote van me, dat ik “verdomme mooie blauwe ogen” had. Maar van deze uitkomst had ik niet durven dromen: een print-out van je eigen Iris op een diameter van 4,5 m op een uitkijkpunt over mijn mooie stad: Den Bosch, een project van Lucas De Man (stadskunstenaar Den Bosch). I see You!”