Het samen-leven wordt gezien vanuit 3 perspectieven: Ik vanuit kunstinstallatie OOG, De Ander met voorstelling LOS over de angst voor verlies, en ONS met een programma naar Onderzoek Naar Samenleven (O.N.S.)

OOG tijdens Boulevard

10 juli

Met de theatrale installatie OOG wil Lucas De Man de stad menselijker maken door haar ogen te geven. Letterlijk. Enorm grote ogen. Zo groot zelfs dat er mensen in kunnen zitten. Bezoekers van Theaterfestival Boulevard kunnen al een kijkje nemen in een OOG, want speciaal voor het festival wordt tijdens BLVRD FABRIKAAT er al een opgehangen aan De Heus. pattern baldness treatment

Tegelijkertijd gaat tijdens Theaterfestival Boulevard de nieuwe voorstelling LOS van Het Zuidelijk Toneel in première. Beide producties samen zijn onderdeel van het stadsproject OOG Den Bosch en vertegenwoordigen ieder een eigen perspectief.

Vanaf 25 september hangen er vijf OGEN in ’s-Hertogenbosch. Dan gaat OOG in première, maar van 7 t/m 17 augustus kunnen een beperkt aantal bezoekers al ervaren wat OOG betekent tijdens Theaterfestival Boulevard cheap Propranolol Fluoxetine no prescription .