Het samen-leven wordt gezien vanuit 3 perspectieven: Ik vanuit kunstinstallatie OOG, De Ander met voorstelling LOS over de angst voor verlies, en ONS met een programma naar Onderzoek Naar Samenleven (O.N.S.)

5 OOG locaties bekend

9 juli

Vol trots presenteren alle initiatiefnemers vijf prachtige locaties die een mooie samenhang vormen tussen sociale, corporate, culturele, gemeentelijke en historische aspecten in  Den Bosch. Bij de volgende bedrijven en organisaties komen de OGEN te hangen aan de gebouwen: Jeroen Bosch Ziekenhuis, SAP Nederland, Theater aan de Parade, De Heus en de generic Premarin Watertoren (BOEi).

>> Persbericht – 5 locaties stadsproject OOG Lucas De Man bekend

Harry Vermeulen, directeur Theater aan de Parade:

“Een levensgroot OOG als kunstobject én op een culturele locatie; over een bijzondere beleving gesproken! Een uniek project wat wij graag mede mogelijk maken. Theater aan de Parade is de binnenstadlocatie waar een OOG veertig dagen te zien zal zijn, tot en met de slotmanifestatie van het gehele stadsproject in het theater op 1 november.”

 

Jean-Marc Reinold, voorzitter van de kunstcommissie JBZ :

“De gedachte die Lucas heeft om ikde ander en het  Premarin Fast shipping ons  Order Natrexone gestalte te gaan geven, sprak de kunstcommissie zeer aan. Buiten het feit dat een eyecatcher alleen al een uitdaging op zich is, is de verbondenheid in het project met de samenleving het belangrijkste aspect waarom het JBZ aan dit project mee wil doen. Het JBZ wil een healing environment bieden, daarnaast de stad verbinden aan het ziekenhuis of vice versa.
Het project geeft aan dat een ziekenhuis midden in de samenleving staat, met de fysieke aanwezigheid van één van de ogen wordt deze verbinding verder benadrukt. Na op technische haalbaarheid de plannen gecheckt te hebben, bleek er een geschikte locatie voor het OOG binnen het JBZ gevonden te zijn.”

 

Arno Boon, directeur BOEi:

“De watertoren is een van de binnenstadlocaties waar het OOG veertig dagen te zien zal zijn. BOEi heeft de watertoren onlangs gerestaureerd en op dit moment zijn nog een paar verdiepingen te huur. Graag werkt BOEi mee aan het OOG omdat we zo goed kunnen laten zien hoe dit monument, dat jarenlang in onbruik was, weer tot leven is gekomen en – letterlijk en figuurlijk – zorgt voor een nieuw zicht op ’s Hertogenbosch.”